X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos & Carvajal

Sergio Ramos je začel tekmo proti Barceloni in na koncu izrazil svoje veselje nad zmago.

“So samo tri točke, ampak dobili smo jih proti Barceloni in je drugače. Z zmago smo naredili velik korak naprej in zmagali smo z veliko požrtvovalnostjo in težkim delom. Real Madrid je nadziral posest in dobro nadzirali tekmo. Rezultat je pravičen.”

“Zmagali smo z veliko nadzora. Normalno proti Barceloni igramo na protinapade, ampak danes smo lahko žogo zadrževali tudi na nasprotnikovi polovici in takrat so imeli največ težav. Zelo smo se potrudili in domov odhajamo veseli, ker smo zmagali na tak način.”

“Imeli smo vizijo, da nadziramo tekmo. Danes je bil dan za uživanje. Za nas je bila to kompletna tekma. Niso navajeni da so nadigrani in nam je to uspelo.”
Casillas in Isco
“Obrambe Casillasa me niso presenetile. On je naša zavarovalna polica. Igralcem kot je Isco je treba čestitati, igrajo manj časa vendar vedno pokažejo najboljše. Isco je izjemen igralec in njegovi triki so pomembni za nas.”
Navijači
“To je bil neverjeten dan. Od prvega trenutka na avtobusu, so bila pričakovanja velika. Hoteli smo se zahvaliti navijačem za njihovo podporo. Veseli smo, da jim lahko vrnemo z zmago.”

Carvajal
“Po Barceloninem zadetku smo mislili, da nam tekma ne sme uiti iz rok in nam ni. Tekme imajo veliko različnih obdobij. Smo ekipa, ki ima rada posest nad žogo in bili so momenti, ko smo je imeli več kot Barcelona.”

“Na koncu nam je bilo lažje igrati na protinapade, ker so zadaj puščali veliko prostora. Na tej tekmi smo igrali močneje, v sredo nas že čaka Cornella. Danse smo dobili tri točke in gremo naprej.”