X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je na tiskovni konferenci analiziral prvo tekmo v španskem pokalu proti Cornelli.

“Cornella je igrala dobro in zaslužili so si tisti zadetek. Bili so odlično organizirani in močno so se borili. Atmosfera je bila odlična in veliko navijačev nas je podpiralo.”

Pohvale Iscu

“Je res odličen in je priljubljen pri navijačih. Je razpoložen, in na igrišču kaže najboljšo formo od kar je pri Realu. Lahko samo upamo, da bo še naprej igral z istim ritmom in odnosom.”

“Benzema je v redu. Ni imel nobenih težav s poškodbo in tudi ni potreboval počitka. Cela ekipa je v redu, tudi tisti, ki niso igrali veliko, naprimer Khedira in Illara. James nima težav. Načrt je bil, da bo odigral eno uro na igrišču in odigral je dobro.”

Igralni sistem

Sistem 4-4-2 navadno uporabljamo, ko nimamo posesti in se branimo. Danes smo dobro igrali tudi z žogo v svojih nogah. Ponavadi, ko imamo žogo igramo še  z enim igralcem v napadu. Sistem nam omogoča, da bolj pritiskamo na nasprotnike.”

Izjava o Blatterju

“Moram popraviti kar sem rekel. Vprašanje, ki so mi ga zastavili zjutraj ni bil povsem jasen. Ni govoril o zlati žogi za Neuerja, ampak o zlati žogi s svetovnega prvenstva, v tem pa se z njim strinjam. Rad bi se opravičil, kar sem rekel zjutraj.”