X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Granada 0-4 Real Madrid

photobucket.com

Real Madrid je z odliko opravil svojo nalogo v desetem kolu, v katerem so beli gostovali pri Granadi in s sijajno predstavo gladko slavili, potem ko so zabili so po dva gola v vsakem polčasu. Dva gola Jamesa in gola Cristiana Ronalda ter Benzemaja so bili dovolj, da je Real dosegel enajsto zaporedno zmago.

Tekma na stadionu Nuevo Los Cármenes se je začela sanjsko za Real Madrid. Dani Carvajal je v drugi minuti prišel do žoge ob desni kotni zastavici in podal do Karima Benzemaja, slednji pa je namestil strel Cristianu Ronaldu, ki je na svoji deveti tekmi zabil 17. prvenstveni gol. V naslednjih minutah so si gostje pripravili še nekaj strelov, dvakrat je poskušal James Rodríguez. V nadaljevanju sta pri Madridčanih poskusila še Benzema in Carvajal. Najlepši trenutek srečanja smo videli v 31. minuti. Benzema je domiselno dvignil žogo prek branilca na robu kazenskega prostora za Jamesa, slednji pa je iz obrata z volejem iz prve zadel zgornji daljši kot nemočnega domačega vratarja Roberta Fernándeza za 0-2. To je bil tudi izid prvih 45 minut, v katerih Iker Casillas ni imel omembe vrednega dela.

Real je v drugem polčasu hitro odpravil vse dvome o zmagovalcu srečanja. V 54. minuti je Cristiano Ronaldo s peto izvrstno zaposlil Benzemaja, slednji pa je dvema asistencama dodal še zadetek. Po tretjem golu so gostje stopili s plina, čeprav bi lahko nekajkrat še povišali prednost, večkrat je bil nenatančen predvsem Marcelo. Tudi domačini so si pripravili nekaj lepih priložnosti, a je Rubén Rochina preveč okleval s strelom, Abdoul Sissoko pa je bil prvič nenatančen z glavo, drugič pa so madridski branilci njegov strel odbili na črti. Do konca smo videli še nekaj lepih akcij. Najprej je smrtno priložnost zapravil Álvaro Arbeloa, na drugi strani pa je Juan Carlos Pérez izgubil dvoboj ena na ena s Casillasom. V 86. minuti je Real še četrtič zabil, po akciji Benzemaja in Arbeloe je do strela prišel Ronaldo, žogo pa je na golovo črti v mrežo potisnil James in postavil končni izid 4-0.

Stadion: Nuevo Los Cármenes (Granada)
Sodnik: González González
Granada 0-4 Real Madrid
Ronaldo 2., Rodriguez 31., 86., Benzema 54.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com