X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Casillas je po zmagi nad Granado spregovoril o odlični formi ekipe: “Upajmo, da lahko ta ekipa zaznamuje neko obdobje. Imamo dobre sestavine. Pričakujemo, da bi lahko osvojili velike naslove ob koncu sezone, kot smo to v lanski.”

“Imamo dobre fante, veterane, ki pomagajo fantom, da bi vedeli, kaj je Madrid in kako morajo igrati … Verjamem, da imamo dobre sestavine, da bi nam vse uspelo fenomenalno in da bi osvojili veliko naslovov. Aktualni Madrid se je začel ustvarjati po osvojenih dveh naslovih v lanski sezoni, želimo nadaljevati v tej smeri. Rezultati so tu. Ljudje, ki so prišli, so zelo dobri, kot tudi tisti, ki so nas zapustili.”

“Ne vem, če je to najboljši Real Madrid, v katerem sem igral. Upajmo, da bomo na koncu sezone osvojili velike trofeje. Vsak ima svoj trenutek. Uživamo v zelo lepem obdobju. V lanski sezoni smo osvojili Ligo prvakov, zato je lansko leto z letošnjim malce težko primerjati.”

“Povezani smo. Pomembni igralci iz lanske sezone, ki so opravili izvrstno delo za moštvo, so odšli, prišli so novi in potrebno se je bilo povezati. Toda v Real Madridu ni potrpljenja. Mi razumemo, da gre vse od treninga do treninga, da bodo nato prišli rezultati. Zdaj je pet ekip v vrhu lestvice prvenstva in to je dobro za ligo. Tako je atraktivnejše. Ostali nasprotniki so tam, ker si zaslužijo, vedno je potrebno zmagovati, da ostaneš pri vrhu. Madrid je vsakodneven. Moje ime je tam zunaj vse dni in dolgočasi še mene samega. Mislim, da je osebe potrebno puščati pri miru. Naj vsak uživa v svojem poklicu. Sam zelo uživam.”