X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

12 igralcev do sedaj med strelci

Nezaustavljiva serija Real Madrida se nadaljuje in beli še vedno tresejo nasprotnikovo mrežo kot po tekočem traku. V letošnji sezoni je Real tako dosegel že 60 golov v vseh tekmovanjih (La Liga, Copa del Rey, Liga prvakov, evropski superpokal in španski superpokal). K temu dosežku pa je do sedaj svoj delež prispevalo dvanajst igralcev ekipe Carla Ancelottija. Zadnji, ki je prispeval svoj delež je Toni Kroos. Nemški reprezentant je dosegel tretji gol svoje ekipe ob zmago 5-1 nad Rayom Vallecanom.

Cristiano Ronaldo je s 23. goli najboljši strelec ekipe (18 golov v La Ligi, tri v Ligi prvakov in dva v evropskem superpokalu). Sledi Benzema, ki je dosegel 11 golov in James in Bale, ki sta jih vsak dosegla po šest. Chicharito je dosegel štiri gole, medtem ko sta Varane in Ramos zabila vsak po dva. Marcelo, Modrić, Isco, Pepe in Kroos pa so vsi dosegli po en gol. Preostali gol pa je dosegel Suchy (Basel) in sicer je bil avtogol na tekmi Lige prvakov.