X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

James je igral na vseh tekmah Reala v tej sezoni

V ekipi belega baleta je en igralec, ki je igral na vseh tekmah Real Madrida in ta igralec je James Rodríguez. Kolumbijec je igral na vseh 19. uradnih tekmah, ki so jih beli igrali v tej sezoni v vseh petih tekmovanjih do sedaj. Noben drug igralec v ekipi Real Madrida ni igral na toliko tekmah.

Kolumbijski igralec je igral na 11. tekmah La Lige (štirje goli), 4. tekme v Ligi prvakov (en gol), 1. tekmo v Copa del Rey, 2. tekmi v španskem superpokalu (en gol) in 1. tekmi v evropskem superpokalu. Poleg tega je začel na 16. od skupaj 19. tekmah, ki so jih beli igrali v tej sezoni.

Igralci za njim
Za Jamesom sta Kroos in Isco. Nemec je zbral 18 nastopov, medtem ko je izpustil le tekmo Copa del Rey proti Cornelli. Medtem pa je igralec iz Malage zbral 17 nastopov: 11 v La Ligi, 3 v Ligi prvakov, 1 v evropskem superpokalu, 1 v Copa del Rey in 1 v španskem superpokalu.