X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Popoln mesec

Real Madrid je pred novemberskim reprezentančnim premorom storil vse kar je bilo potrebno storiti. Ekipa Carla Ancelottija še naprej izboljšuje svojo igro in rezultate v zadnjih nekaj tednih, potem ko so se zavihteli na prvo mesto v La Ligi in si že zagotovili napredovanje v Ligi prvakov po vseha štirih odigranih tekmah skupinskega dela. Od zadnjega reprezentančnega premora so beli zmagali vse svoje tekme, v tem času pa so dosegli tudi 25 golih in jih prejeli le tri.

Prva tekma po reprezentančnem premoru v oktobru je bil obisk na stadionu Ciudad de Valencia. Beli so na gostovanju pri Levantju domače odpravili s petardo v njihovi mreži (0-5). To je bil le uvod v pomembne zmage, ki so jih nato beli zabeležili v naslednjem tednu proti Liverpoolu (0-3) in Barceloni (3-1). Naslednji korak naprej je bila prva tekma Copa del Rey. Beli so si praktično že zagotovili nastopanje v naslednjem krogu na prvi tekmi proti ekipi Cornellà.

Na vrh lestvice v Granadi
V desetem krogu La Lige se je Real Madrid zavihtel na sam vrh španskega prvenstva. To mu je uspelo po zmagi 0-4 v Granadi, medtem ko so njegovi tekmeci grešili. Tri dneve kasneje so si v Ligi prvakov zagotovili preboj med 16 najboljših ekipi v Evropi z drugo zmago proti Liverpoolu (1-0). Da pa so zaokrožili popolno mesec, pa so na beli na domačem Santiago Bernabéu prikazali še en festival golov in v mini madridskem derbiju premagali Rayo Vallecano s 5-1.