X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

CR7: leto golov na Santiago Bernabéuu

Že pred nekaj časa je zmanjkalo pridevnikov s katerimi bi opisali dosežke, ki jih dosega najboljši igralec na svetu. Najboljši strelec La Lige, Cristiano Ronaldo, ima za seboj spektakularen začetek sezone. Portugalska zvezda ima za seboj več kot leto dolgo zaporedje tekem, ko je zadel na vsaki ligaški tekmi, ki jo je igral na Santiago Bernabéuu. Zadnjič, ko mu ni uspelo zadeti pred domačimi navijači je bilo septembra 2013. Od takrat naprej pa je dosegel 27 golov na 16. tekmah na katerih je igral.

Serija se je začela v 9. krogu lanske sezone La Lige, 19. oktobra 2013 na tekmi proti Malagi. Od takrat naprej pa do konca sezone 2013/14 je Cristiano odigral še 9 domačih tekem v španskem prvenstvu in na vseh se je vpisal med strelce. Posebej velja omeniti hat-tricka, ki ju je dosegel proti Sevilli in Real Sociedadu, kakor tudi njegov gol ob obisku Barcelone.

11 domačih golov v La Ligi v tej sezoni
V začetku letošnje sezone Portugalec ni le nadaljeval svojo serijo, ampak je še povečal svojo strelsko učinkovitost. Trenutno ima Cristiano Ronaldo na svojem računu že 11 golov na šestih tekmah, ki jih je odigral v La Ligi na domačem Santiago Bernabéuu. In sicer je dosegel en gol na tekmi proti Córdobi, enega proti Atléticu, štiri proti Elcheju, tri proti Athletic Bilbau, enega proti Barceloni in še enega proti Rayu Vallecanu.