X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

12 golov z glavo Real Madrida v tej sezoni

Real Madrid je že dosegel 12 golov z glavo na 19. tekmah, ki jih je igrali v tej sezoni. Beli so svoj račun odprli na prvi tekmi La Lige v tej sezoni in sicer na tekmi proti Cordobi, kjer je z glavo po podaji Kroosa zadel Benzema. Real Madrid je dosegel gole z glavo nato še na tekmah proti Real Sociedadu, Deportivu, Levanteju, Barceloni in Liverpoolu, medtem ko jim je dvakrat na eni tekmi uspelo z glavo zabiti proti Elcheju, Athleticu in Cornelli.

Igralca z največ goli z glavo v vrstah belega bvaleta sta Cristiano Ronaldo in Benzema, ki sta vsak dosegla po 3 gole z glavo. Ramos, Bale, Chicharito, Pepe in Varane so preostali igralci, ki so zabili gol z glavo v letošnji sezonia. Od skupaj 12. golov z glavo, so jih beli 9 dosegli v La Ligi, enega v Ligi prvakov in 2 v Copa del Rey. Poleg tega pa so jih igralci Reala od teh 12. golov šest dosegli po podajah iz kota.