X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Vodilna ekipa s primerljivo formo doma in v gosteh

Vodilna ekipa La Lige igra na enaki ravni tako pred domačimi gledalci, kot pred gostujočimi in to se odraža v statističnih podatkih. Beli zasedajo vrh španskega prvestva z devetimi zmagami in dvema porazoma (en poraz na Santiago Bernabeuu in en poraz na gostovanju). Statistika golov je prav tako skoraj identična, potem ko so doma dosegli 21 goli in jih prejeli pet, na gostovanju pa so jih dosegli 21 in jih prejeli šest.

Po reprezentančnem premoru se bo ekipa Carla Ancelottija soočila z dvema novima testoma, kjer bodo lahko dokazali, da imajo primerljivo formo tako na gostovanjih, kot na domačem stadionu. Beli bodo poskušali ohraniti svojo izjemno strelsko dinamičnost proti Eibarju in Málagi. Na zadnjih štirih prvenstvenih tekmah Real v povprečju doseže štiri gole na tekmo.

Strelsko najučinkovitejši v Evropi
Če obstaja statistika, ki kaže kako dobro igra Real Madrid trenutno, potem je ta, da so v prvih 11 krogih dosegli 42 golov. Nobena izmed drugih vodilnih ekip v Evropi se ni niti približala tej številki. Chelsea in Bayern München sta ekipe, ki sta se najbolj približali belemu baletu, potem ko so prvi dosegli 28 golov in drugi 27.