X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Eibar 0-4 Real Madrid

photobucket.com

Vodilna ekipa La Lige je prvič v prvenstvu gostovala na stadionu Ipurua in po reprezentančnem premoru ni razočarala. Real Madrid, pri katerem je manjka poškodovani Modrić, je naskakoval 14. zaporedno tekmo, s čimer bi bil oddaljen le še eno zmago od svojega rekorda. 2 gola Cristiana Ronalda ter gola Jamesa in Benzemaja so poskrbeli, da so beli tudi prišli do novih treh točk in do podaljšanja zmagovalnega niza.

Cristiano Ronaldo, ki je dvakrat zatresel mrežo Eibarja in najhitreje do zdaj v La Ligi zabil 20 golov. To je Portugalcu uspelo že v 12. krogu. Real je pot k 36. zmagi na 50. tekmi pod vodstvom Carla Ancelottija tlakoval v 23. minuti, ko je z glavo po podaji Ronalda zabil James Rodriguez. Še pred odmorom je prednost gostov po podaji Danija Carvajala povišal Cristiano Ronaldo.

V drugem polčasu so evropski prvaki nadzorovali potek tekme, v vezni liniji je dobro Luko Modrića nadomestil Isco, ki je igral podobno umirjeno kot hrvaški vezist. Še dvakrat so nogometaši iz prestolnice zatresli mrežo. Najprej je bil uspešen Karim Benzema, ki je zadel na peti ligaški tekmi zapored. Končni izid je z bele točke postavil kdo drug kot Cristiano Ronaldo. Z roko je v živem zidu v kazenskem prostoru po prostem strelu Ronalda igral Raul Albentosa.

Stadion: Ipurua (Eibar)
Sodnik: David Fernandez Borbalan
Eibar 0-4 Real Madrid
James 23., Ronaldo 43., 83./11-m, Benzema 69.

Eibar: Xabi Irureta, Eneko Boveda, Ekiza, Raul Albentosa, Abraham, Dani Garcia, Jon Errasti, Ander Capa, Arruabarrena (78./Lekić), Saul (78./Javi Lara), del Moral (71./Angel).

Real Madrid: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos (73./Varane), Marcelo, Isco, Kroos, James Rodriguez (78./Fabio Coentrao), Bale, Benzema, Ronaldo (84./Arbeloa).