X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid edini zmagal vse tekme Lige prvakov

Evropski prvaki si želijo še več. Beli so začeli to sezono Lige prvakov v spektakularni formi. Po prvih pet odigranih tekmah skupinskega dela so varovanci Carla Ancelottija edina ekipa v konkurenci 32. najboljših ekip v Evropi, ki je zmagala vse svoje tekme. Potem ko je Real Madrid premagal Basel, imajo beli sedaj na svojem računu že 15 točk in so si s tem že zagotovili prvo mesto v skupini B, potem ko so dosegli 12 golov in jih prejeli le dva. Liverpool in Basel, oba v dveh primerih, in Ludogorec enkrat so morali do sedaj priznati premoč belemu baletu.

Za dosežkom Real Madrida sta Porto in PSG, ki vodita v svojih skupinah s štirimi zmagami in enim neodločenim izidom (13 točk). Za njima so Atlético, Barcelona, Bayern in Borussia Dortmund, ki so vsi zbrali po 12 točk. Naslednji cilj varovancev Ancelottija je končati skupinski del Lige prvakov s popolnim izkupičkom, za kar bodo morali na domačem Santiago Bernabeuu premagati bulgarski Ludogorec.