X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ancelotti

Carlo Ancelotti je spregovoril z novinarji na Valdabebasu dan pred tekmo proti Malagi. Italijanski trener je gledal naprej na sobotno srečanje v La Rosaledi: “Jutrišnja tekma bo težka, ker Malaga igra dobro sezono in je v zelo dobri formi. Imajo pet zaporednih zmag od gostovanja na Calderonu. Moramo biti pozorni in če bomo hoteli zmagati, potem moramo biti v vrhunski formi.”

“Naš slog igre se ne spreminja glede na to, ali igramo doma ali v gosteh in ne govorimo o možnosti postavitve novega rekord zmag. Smo se poskušamo pripraviti na vsako tekmo in razmišljati o našem nasprotniku. Bo težka tekma in jo moramo dobro odigrati. Moramo ohraniti ta niz, da bi bili še naprej vodilna ekipa.”

Povratek Isca v Málago
“Je srečen ob vrnitvi v Malago in navijači bodo tam videli igralca, ki je bolj zrel in ima več izkušenj. Pokazal bo svojo kakovost.”

Počitek Kroosa
“Jutri bo igral. Potrebujemo ga. Videli bomo, kako bo s tem naslednji teden. Tu imamo tudi (Asierja) Illarramendija, ki se vrača po poškodbi, čeprav je igral dobro proti Baslu.”

“Ekipa se mi ne zdi utrujena. To je ekipa, ki se je zelo dobro regenerirala in ne potrebujemo rotacij. Malce utrujen se mi zdi le Kroos, toda rotacije bomo uporabili v pokalu.”

Bale
“Je v zelo dobri formi. Nima nobenih težav in je predan temu, da bo pomagala ekipi do zmage.”

Komentarji Platinija glede nagrade Ballon d’Or
“On je predsednik UEFA in glede na njegov položaj ne verjamem, da je korektno, da  podaja mnenja o zlati žogi.”

Pohvale na račun Casillasa
“Nima nobenih težav. Igral zelo dobro na svojih tekmah: osredotočeno in sigurno. Je miren igralec, ki ima svoje odgovornosti. Je discipliniran in dela in pomaga ekipi. Vidim istega Casillasa kot vedno.”

Khedira
“Še vedno ni pripravljen igrati. Potrebuje še nekaj dni dela, bo pa zraven naslednji teden. Nismo razmišljali o nobenem igralcu za zimski prestopni rok. Nadaljujemo z načrtom vključitve Médrana, ki je še zelo mlad. Khedira ima zelo majhen problem v hrbtu in bo kmalu okreval.”

“Želja kluba je, da se pogovori z njim glede podaljšanja pogodbe. To so pogajanja in ne vem kaj se bo zgodilo. Je igralec v katerega imam veliko zaupanja. Imel je veliko težav in upam, da jih bo kmalu pustil za sabo in da bo igral.”

Messi
“Messi prikazuje izjemen talent in je fantastičen, toda ne želim si govoriti o tem, kaj počnejo pri Barceloni v zvezi z nagrado Ballon d’Or. Pravim le, da opravlja dobro delo. “