X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo najboljši strelec in asistent

Cristiano Ronaldo je dobro prepoznan po svojih golih, vendar pa je ob enem tudi enako radodaren. Tako ne odloči tekme le s svojimi goli, ampak prav tako s svojimi asistencami. Poleg tega, da je najboljši strelec, pa je tudi najboljši asistent, potem ko je na 13. krogih zbral sedem asistenc, dva več kot James in Kroos.

Njegovi zadnji dve asistenci sta bili odločilni pri zmagi Real Madrida v Malagi (1-2), tako da so lahko beli dosegli rekordnih 16 zaporednih zmag. Real Madrid je prišel v vodstvo z 0-1, potem ko je Portugalec podal Benzemaju za gol, nato pa je Cristiano asistiral z glavo še Balu za 0-2. Pred to tekmo je imel Cristiano na svojem računu pet asistenc in sicer je prispeval dve proti Rayu ter po eno proti Athleticu, Eibarju in Granadi. Slednja je bila kar s peto in to brez pogleda, kar je izkoristil Benzema za 0-3.

In kdo največkrat izkoristi to?
Od sedmih asistenc jih je štiri izkoristil francoski napadalec. Ostale tri pa so izkoristili Bale, James in Kroos. Kolumbijski in nemški igralec sta naslednja igralca Real Madrida, ki imata največ asistenc v La Ligi do sedaj, potem ko sta vsak prispevala po pet asistenc.