X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Najboljša strelska sezona Benzemaja v La Ligi

Benzema je načel mrežo Malage na La Rosaledi in s tem zaokrožil svoj najboljši strelski začetek La Lige. Do sedaj je Francoz v tej sezoni dosegel 8 golov na 10. tekmah, ki jih je igral. S tem je podrl svoj dosežek 7 golov na prvih 11 tekmah La Lige v sezoni 2011/12, kar je bila njegova najuspešnejša sezona do sedaj, saj je v njej skupaj zabil 21 golov.

V tej sezoni se je prvič vpisal med strelce že na tekmi prvega kroga proti Cordobi, nato pa je dosegel dva gola na tekmi Athleticom na Bernabéuu. Barcelona, Granada, Rayo, Eibar in Málaga so preostali nasprotniki v La Ligi katerim je letos zabil.

Njegov najboljši strelski niz
Benzema je zadel na vsaki od svojih zadnjih 6. tekmah, kar je njegov najboljši niz v dresu Real Madrida v La Ligi. Cristiano Ronaldo je bil idealen partner francoskega igralca, potem ko mu je Portugalec do sedaj v La Ligi štirikrat podal za zadetek.