X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ancelotti

Carlo Ancelotti je dan pred tekmo proti Ludogorcu spregovoril z novinarji: “Ključno je igrati z visoko intenzivnostjo. Vemo, da se bodo trdo borili in da bo dobra tekma, na kar smo tudi pripravljeni. Na naši prvi tekmi so pokazali veliko hitrost v napadu in nevarne protinapade.”

“Na dan tekme bomo imeli zjutraj kratek trening in bomo videli kakšna bo telesna pripravljenost naših igralcev. Če kateri igralec ni dobro okreval, potem ne bo igral, ampak mislim, da bo Cristiano Ronaldo igral proti Ludogorcu.”

Jesse, da bi dobili bolj konkurenčne čas
“Sledimo programu dela. Je med izbranimi za tekmo in dobil bo minute. Začenja postajati dober, prihaja v formo in na začetku novega leta bo stoodstoten.”

James ‘poškodba
“Pri Jamesu gre za zelo majhno poškodbo, o kateri nimamo časa veliko razmišljati, toda poskusili ga bomo pripraviti za finale. Ima majhno možnost, da bi mu lahko uspelo. Ko se igralec, ki je v dobri formi, poškoduje, potem to ne more biti dobro, vendar pa bo ekipa premagala to oviro, saj ima kvaliteto, da to stori. Ji je uspelo že ob drugih priložnostih.”

Pohvale na račun Cristiana Ronalda
“Kaj reči o Cristianu? Fantastično in neverjetno. Tako je potrebno nadaljevati. Ima neverjetno raven motivacije. Zanj in za njegove soigralce, za klub in za navijače. To vse pripomore k temu, da ima vrhunsko motivacijo. Ne bo počival, ker je v zelo dobri formi. Če pa se kdo ni dobro regeneriral, potem ne bo igral.”

“So igralci, ki opravljajo dobro delo po poškodbi, nekateri pa so se seveda poškodovali. Modrića ne bo do februarja, Khedira še teden dni ne bo mogel trenirati … Je pa Illarramendi igral zelo dobro. Vsi pravijo, da je moštvo zelo konkurenčno in sam mislim enako.”

Pozitiven napredek Illarra
“Letos je imel težave s fizično pripravo. Igrati na sredini igrišča ali na desni reči ne spremeni preveč. V obrambi je enako. Spremeni se le položaj v napadu. Veliko več od njega zahtevam v obrambnem kot v napadalnem smislu.”

Khedira in njegovi vprašanja škode
“Udarec v glavo pri Khediri ni tako enostavna težava, ker mora mirovati in ne sme trenirati. Poškodoval se je v reprezentanci in zdaj še pri nas, upam, da bo novo leto zanj boljše.”

Merila za izbiro začetni vratarja
“Glede izbora vratarjev nimam pravila. Keylor bo igral, druge tekme bo igral Iker Casillas. Keylor dobro dela, je motiviran in kaže resnost, za to sem mu hvaležen. Želim mu nameniti nekaj tekem, da bi ga ohranil motiviranega.”

Krepitev moštvo v oknu za prenos januar
“Mislim, da bo glede tega potrebno počakati na božič. Takrat bo stanje okrevanja Modrića in Khedire jasnejše. Po tem obdobju bomo sprejeli odločitev. Ni pa res, da je Lucas Silva edina opcija, več jih je.”

Svetovno klubsko prvenstvo
“Imamo še dve tekmi pred tem, vendar pa je svetovno klusko prvenstvo že nekaj časa v naših mislih. Svetovno klubsko prvenstvo bo zaključilo zelo dobro leto za nas in bi radi, da ga končamo z zmago. Sam nimam nobenih težav z Marokom. Stadioni so na najvišji ravni in smo veseli, da se bo igralo v tej državi, ker vemo, da imamo veliko navijačev Real Madrida.”

Nasilje v nogometu
“Nimam moči, da bi sprejemal takšne odločitve, toda lahko rečem, da je potrebno razumeti, da je žaljenje prav tako nasilje. Všeč bi mi bilo, da bi imeli navijače, ki bi nas podpirali s petjem za ekipo in za klub. Ne pa kako drugače.”