X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti & Casillas

Po tekmi proti Alemeriji, proti kateri so beli zabeležili že 20. zaporedno zmago, sta Carlo Ancelotti in Iker Casillas spregovorila z novinarji.

“Almeria je zelo pritiskala na nas. Toda naša kakovost se je na koncu pokazala in zaslužili smo si zmago. Res pa je, da smo imeli kar nekaj težav. Ni šlo za vprašanje sistema. Trdo so delali, močno pritiskali. V določenih obdobjih smo imeli težave, ker smo bili preveč sproščeni v posesti, zapravili smo nekaj podaj. Toda na koncu smo dobro nadzirali tekmo,” je povedal Ancelotti.

“Casillas je bil odločilnega pomena. Ustavil je enajstmetrovko v ključnem trenutku tekme in nato je bilo vse lažje.”

Anceloti se je dotaknil tudi svetovnega klubskega prvenstva, ki bo potekalo v Maroku: “Kaj drugega kot zmaga ne pride v poštev, tako kot v vsakem tekmovanju. Vzdušje je dobro, ekipa je v dobrem trenutku forme. Žreb Lige prvakov? To me ne zanima.”

Casillas
“Pri 1:2 bi bila, če bi prejeli gol, to drugačna tekma, toda od tam naprej smo se dobro odzvali.”

“Ne vem, če je bila to tekma, v kateri smo se počutili najbolj neudobno. Morda. Toda nocoj smo ob polčasu govorili o tem, da nismo na naši ravni, a imeli smo kanček sreče. Tudi takšne tekme je potrebno v prihodnje dobivati. Zdaj nas čaka drugo tekmovanje, tega naslova še nikoli nismo osvojili. To bi bila češnja na vrhu torte.”