X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Amcelotti

Carlo Ancelotti je po tekmi stopil pred novinarji: “Današnji poraz bi se slej kot prej zgodil. Valencia je bila čvrsta, toda dobro smo se pripravili.”

“Smo v zelo dobrem položaju v La Ligi. Sodelujemo v številnih tekmovanjih. Ta poraz ne bo vplival na nas, ker v ozadju vsega delamo zelo dobro. Do sedaj nam je šlo zelo dobro, tako pa nam bo šlo tudi po tem porazu. Ne smemo pozabiti na tisto, kar nam je uspelo.”

Analiza tekme
“Mislim, da je ekipa odigrala dobro. Nismo imeli sreče pri zaključkih, ko bi lahko povišali na 2-0 ali 2-1. To nima zveze s slogom igre ali delom, ki ga opravljamo. Prišli smo do ključnih priložnosti, ki jih nismo izkoristili. V nogometu se to lahko zgodi. Nismo zadeli, toda to ne pove ničesar. Delo celotne ekipe je bilo zelo dobro.”

Nasprotni in sodnik
“Čestitke Valencii, ki se je zelo borila. Sodnik je imel dobro tekmo. Naporna je bila zaradi pritiska navijačev, veliko je bilo udarcev in prekrškov. Za sredo moramo razmišljati o tem, da na zelenico pošljemo najboljšo možno ekipo. V fizičnem smislu je bila ekipa danes dobra, še posebej v zaključku.”