X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nagrado Ferenc Puskas dobil Jamesa Rodrigueza

James Rodríguez je prejel prestižno nagrado, poimenovano po madžarskem virtuozu Ferencu Puskasu, za najlepši zadetek leta 2014. Igralec Real Madrida je na gala slovesnosti v Zürichu prejel nagrado za zadetek, ki ga je dosegel na svetovnem prvenstvu v Braziliji 28. junija v osmini finala, ko je s sijajnim volejem razparal mrežo Urugvaja

Kolumbijec je ob prejemu nagrade iz rok še enega nekdanjega igralca Real Madrida, Karembeua, povedal: “Rad bi se zahvalil vsem, ki so glasovali zame. To je bil poseben trenutek zame in vsakega Kolumbijca. Zelo sem srečen.

James je od 3,3 milijona glasov, ki so jih oddali uporabniki FIFA.com in francefootball.fr, prejel 42 % ter s tem premagal druga dva finalista, Stephanie Roche (33 %) in Van Persia 11 %. Jamesov sijajen zadetek je bil pred tem že izbran tudi za najlepši zadetek svetovnega prvenstva v Braziliji.