X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas se je udeležil javnega dogodka, kjer je odgovarja na vprašanja medijev in je spregovoril o formi ekipe: “Po tako dolgem času igranja imam več kot karkoli drugega izkušnje. Pred nami je še veliko tekem. Smo ambiciozni in se bomo borili vse do konca sezone. Smo prepričani o zmagi v dveh tekmovanjih v katerih še nastopamo.”

“Želimo osvojiti naslov La Lige, kar nam ni uspelo v zadnjih dveh sezonah, poleg tega pa želimo tudi obraniti naslov Lige prvakov. Vemo, da to ne bo enostavno, vendar želimo osvojiti La Ligo in Ligo prvakov. Vsakdo si želi osvojiti Ligo prvakov.”

“Ko prideš v rutino tekmovanj, ti to pomaga do dobrih rezultatov. Odmori in prekinitve motijo to rutino in zato moraš trdo delati, da ponovno prideš v to rutino. Smo imeli nekaj težav in sedaj smo že izločeni iz Copa del Rey, ampak bomo korak za korakom prišlo nazaj v zmagovalno serijo.”

Njegova prihodnost
“Imam pogodbo z Real Madridom. Bomo videli kaj se bo zgodilo. Ne razmišljam o mesecih, toda nisem nesmrten in ne vem, če bom lahko igral z 38 ali 39 leti. Iker Casillas ne bo zdržal celo življenje, potrebno je biti realen. Nogomet v ZDA se mi zdi privlačen, ampak to je nekaj kar me ne skrbi v tem trenutku. Trenutno sem osredotočen le na sedanjost.”

Cristiano Ronaldo
“Cristiano je v dobri formi. Ko je bil izključen, je pokazal obžalovanje. Ni lahko biti v središču pozornosti vseh in imeti šest kamer, ki te spremljajo. Vsakdo dela napake in si jih želi popraviti.”

“Izrazil bi popolno podporo ‘Crisu’. Ne moremo večno ostati pri tem dogodku. Smo ogledala za milijone oseb, toda nam ostaja ‘Cris’, ki je pravi borec. Kar je storjeno, ostane storjeno. Za to bo plačal z dvema tekmama kazni.”

Odegaard in Lucas Silva
“Nisem še govoril z obema. Novi ekipi sta se pridružila še zelo mlada in imamo soigralce, ki govori njegov jezika. V primeru Lucasa Silve se neverjetno dobro razume z Marcelom. Martin je še zelo mlad, zato klub polaga veliko vere v njega za prihodnost in sedaj mu moramo pomagati, tako da bo v slačilni prijazno okolje in upajmo, da bo postal izjemen igralec.”

Atlético in Barcelona
“Vsak igra na svoj način in ima svoj slog igre. Z našega stališča bi upali, da bi izpadla oba, toda logično je, da to ni mogoče. Eden je bil boljši od drugega.”

Neymar
“Da bi kaj svetoval Neymarju? Ne bi bilo videti dobro, če bi začel deliti nasvete igralcem, ki niso iz moje ekipe. Ne bom komentiral o nikomur, ki ni iz moje ekipe. Zanima me le to, da pomagam novim igralcem, ki so prišlo in da bi bili do koncu sezone v najboljši možni formi.”

Figo
“Pomembno je imeti nove obraze, potrebno se je obnoviti. Kot ga poznam, bo gotovo pripravljen in ima vse potrebno. Vedel bo, kako izboljšati reči izven igrišč. Želim mu vso srečo. Vse, kar bo pomagalo nogometu, bo dobro.”