X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je za novinarje analiziral tekmo na Vicente Calderónu: “Če povzamem, je vse enostavno. Atlético si je zaslužil zmago, ker je zmagal v vseh pogledih: boju, intenzivnosti, igri … v vsem. Nobeden od naših igralcev ni imel dobre tekme.”

“Prevzemam vso odgovornost za takšno igro. To je bila najslabša tekma Reala, odkar sem njegov trener. Moramo pregledati kaj se je zgodilo, a ne smemo pozabiti, da smo še vedno na vrhu La Lige. Bila je grozna predstava, vendar pa se ne bom veliko razburjal zaradi tega. Zaupam tem igralcem.”

Predstava Atletica
“Bili so veliko boljši od nas, ampak bomo videli kdo bo na vrhu La Lige ob koncu sezone. So si zaslužili zmago s to igro. Bili so boljši v vseh pogledih in zato je normalno, da so zmagali. Sezona je še zelo dolga in ta La Liga se bo odločala ob koncu sezone. To je bila naša najslabša predstava in vsi igralci se tega zavedajo.”

“Ni normalno, da igramo tako, trener pa mora prevzeti odgovornost za videno. Ne bom pozabil te tekme. Žoga je zelo slabo krožila od noge od noge, nismo vršili pritiska na nasprotnika, nismo napadali vsaj iz protinapadov. Danes nismo imeli ničesar. Bom hitro poskusil popraviti stvari in bomo sprejeli to odgovornost.”

Začetna postava
“Naša prva postava je bila najbolj logična. Khediro sem v igro poslal, da bi ustavljal standardne situacije, ker nismo imeli veliko višine. Najbolj nenormalen je bil odnos in pomanjkanje želje vseh igralcev in ostalih.”

BBC
“S tem napadom smo osvojili Ligo prvakov in svetovno klubsko prvenstvo. Nima smisla razpredati o tem. Če bodo (Karim Benzema, Gareth Bale in Cristiano Ronaldo, op. p.) zdravi, bodo vselej pomemben del moštva.”