X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je kot kapetan prav tako spregovoril po težkem porazu proti Atleticu: “Moramo popraviti današnje napake, tako se ne bodo več ponovile v prihodnosti.”

“Analiza tekme je napaka. Atlético je bil boljši od nas, premagali so nas na celi črti. Bili so boljši in zato jim moramo čestitati, saj so odigrali odlično tekmo, česa več pa nimamo za povedati. V vseh prvinah igre smo bili slabi. Igrišče zapuščamo s težkimi srci, vendar pa moramo popraviti današnje napake, tako da se ne bodo več ponovile v prihodnosti. Edina stvar, ki nam je še preostala, je da navijače prosimo za odpuščanje.”

“Bil je krut in težek poraz. Moramo se sprijazniti s tem, dvigniti glave in se osredotočiti na naslednjo tekmo. Nismo igrali po svojih najboljših močeh. Odgovorni smo za to, da smo prejeli štiri gole. Ne bom iskal izgovorov za sebe, ker bi bilo to videti kot, da se poskušam oddaljiti od katere koli od mojih napak.”

Porazi
“Na srečo je bilo v tej sezoni do sedaj manj kot več. Enako se nam je zgodilo že v San Sebastianu, kot to danes na Calderónu in upamo, da se zgodovina ne bo spet ponovila. Ker je bil to derbi, je rezultat zato še toliko bolj opazen, vendar pa moramo strmeti naprej.”