X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo spregovoril z medije po tekmi in je poskušal najti nekaj pozitivnega v porazu proti Atléticu: “Moramo se učiti iz svojih napak, da bi izboljšali našo igro v prihodnosti. To je dan za pozabo, vendar pa smo še vedno na vrhu lestvice in vemo, da se bomo morali boriti vse do konca. Danes smo izgubili in smo jezni zaradi tega, vendar moramo ostati pozitivni za prihajajoče tekme, ker so izgubili le tri točke in smo še vedno prvi na lestvici.”

“Danes nam ni šlo nič. Moramo dati za sabo to tekmo kakor hitro je mogoče, ker Real Madrid ne sme nikoli izgubiti s 4-0 proti nobeni ekipi. Manjkalo nam je entuziazma, nismo imeli pravega odnosa in nismo bili psihično niti fizično sveži. Ampak ne moremo iskati izgovorov. Moramo ohraniti dvignjene glave. Še vedno je veliko tekem v La Ligi in smo še vedno na vrhu.”

Nasprotnik
“Nismo bili sposobni premagati Atlética na zadnjih srečanjih. Pred tem so bile stvari drugačne, vendar pa je po mojem mnenju Real Madrid boljši od Atlética, toda to moramo dokazati na igrišču. V vsakem primeru menim, da bomo na koncu sezone osvojili naslov La Lige.”

“Ekipa je nekoliko utrujena. Nekateri igralci so igrali veliko in ni bilo veliko časa za okrevanje za vse tiste, ki so igrali v sredo. Kot zgleda je tudi to terjalo svoj davek.”