X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo, tretji strelec v zgodovini Reala

Cristiano Ronaldo še naprej tlakuje svojo pot v zgodovino Real Madrida, potem ko je sedaj že tretji najboljši strelec kluba vseh časov. Njegov gol z glavo na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti Schalke je pomenil, da je v belem dresu dosegel že 290 golov, s čimer se je izenačil z legendarnim Santillanom. Portugalski napadalec je dosegel ta mejnik po vsega 280 odigranih tekmah, medtem ko je nekdanji kantabrijski igralec belega baleta za to potreboval 645 tekme. Edina dva igralca, ki sta še uspešnejše od Ronalda sta tako Raúl (323 golov) in Di Stefano (308 golov).

Cristiano Ronaldo je začel dokazovati svoj nos za gole že ob svojem debiju v belem dresu, 29. avgust 2009, na tekmi proti Deportivu, ko se je vpisal med strelce ob zmagi s 3-2 na Santiago Bernabeu. Enostavnost s katero je Portugalec sposoben podirati rekorde pomeni, da je v zgolj šestih letih svoje ime vpisal med najboljše igralce Real Madrida vseh časov.