X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je pokazala svoje zadovoljstvo po zmagi nad Elchejem, s katero so se beli utrdili v vrhu lestvice La Lige: “Bila je pomembna tekma glede na to, kaj se je zgodilo večer prej in to nam je omogočilo, da se še oddaljimo od Barcelone. Dobro smo igrali v vseh pogledih igre. S takšnim odnosom bomo zmagali še veliko tekem.”

“Ekipa je razumela, da je to pomembna tekma in vsi so delali zelo trdo. Ekipa napreduje korak za korakom in prav tako se dviguje naša telesna pripravljenost. Moramo nadaljevati s tem delom. Nisem imel nobenih dvomov v ekipo, saj so igrali že zelo dobro v prvem polčasu. Vseskozi smo nadzorovali igro.”

Napredek ekipe
“To je precej jasno, da po porazu proti Atléticu sedaj nismo prejeli gola že na treh zaporednih tekmah. To pomeni, da se ekipa dobro brani. Nismo dali našim nasprotnikom veliko priložnosti, bodisi danes ali v sredo.”

Njegovih 100 tekem na klopi Reala
“Dobro nam je šlo in sedaj moramo poskusiti izboljšati vse skupaj za naslednji 100 tekem.”

“Elche so kakovostna ekipa, vendar pa smo se zelo dobro branil in jim nismo dali priložnosti, da bi nas presenetili iz prekinitev. Imajo kakovost, so organizirani in navdušenci. Imajo dovolj kakovosti, da ostanejo v prvi ligi.”

Predstava Isca
“Igra zelo dobro tekmo za tekmo in pri tem kaže veliko kakovosti in intenzivnosti. Težko je vedeti, če bo igral, ko bodo na voljo vsi igralci. To odločitev bom sprejel, ko bo čas za to.”

Zamenjava Jeseja
“Zamenjava je bila načrtovana, da bi do nje prišlo 3 minute prej, vendar pa žoga ni zapustila igrišča in Jese je moral v igro, ko je bilo samo še 25 sekund do konca.”

Poraz Barcelone
“To me je presenetilo, ker so v zelo dobri formi. Imamo prednost, vendar pa se bo ta La Liga odločala v zadnjem krogu.”