X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ancelotti: 100 tekem na klopi Real Madrida

Carlo Ancelotti je proti Elcheju vodil svojo stoto tekmo na klopi Real Madrida. Italijanski trener, ki je v tem času osvojil en naslov Lige prvakov, en naslov svetovnega klubskega prvaka, en naslov evropskega superpokala in en naslov Copa del Rey, je ob tem zbral 78 zmag, 10 remijev in le 12 porazov.

Večina teh tekem je bilo odigranih v La Ligi. Skupaj Poleg 62. tekmah v španskem prvenstvu, jih je bilo še 20 v Ligi prvakov, 13 v Copa del Rey, 2 na svetovnem klubskem prvenstvu, 2 v španskem superpokalu in ena v evropskem superpokalu.

Rekorder
Ancelotti je s tem postal najuspešnejši trener belega baleta po prvih 100 tekmah za krmilom Reala iz Madrida, potem ko je zbral več zmag kot kateri koli drug trener v zgodovini Reala. Odstotek zmag znaša kar 78%, kar na prvih stotih tekmah ni uspelo ne Joséju Mourinhu ne njegovim predhodnikom. Portugalec je dobil 77 od prvih 100 tekem, sledijo pa Miguel Munoz (70), José Vallalonga(64) in Leo Beenhakker (63).