X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid na 20. tekmah brez prejetega zadetka

Velikokrat se govori o spektakularnem potencialu Real Madrida v napadu, potem ko so beli v tej sezoni že dosegli skupaj 112 zadetkov, kar pomeni v povprečju skoraj tri zadetke na tekmo. Vendar pa je še ena od skrivnosti uspeha vodilne ekipe La Lige njihova obrambna trdnost. Moč obrambne vrste belega baleta najbolj nazorno prikazuje naslednji statistični podatek: ekipa Carlo Ancelotti je v tej sezoni do sedaj ohranila nedotaknjeno mrežo na 20. tekmah od skupaj svojih 40. tekmah.

Deportivo, Schalke in Elche so bili zadnji trije nasprotniki Real Madrida, ki niso našli poti žoge mimo kapetana Ikerja Casillasa. Še več, oba naslova, ki so jih beli že osvojili v tej sezoni, so jih osvojili brez prejetega zadetka: prvič je Real odpravil Sevillo z 2-0 v evropskem superpokalu, nato pa so se beli veselili tudi naslova svetovnega klubskega prvaka, potem ko so zmagali proti Cruz Azulu (0-4 ) in San Lorenzu (2-0).