X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je spregovoril z mediji in analiziral tekmo proti Schalkeju. “Zelo mi je žal. Kot so vsi videli, smo igrali zelo slabo, to ni dobro za naš ugled in ugled našega kluba. Zelo mi je žal. Žvižgi so bili popolnoma upravičeni. Dali nam bodo motivacijo za prihajajoče tekme. Še vedno zaupam v to ekipo. Z njo sem velikokrat zmagal, fantje so osvojili že vse mogoče in zato imam še vedno vero v njih.”

“Moramo delati še bolj trdo in moramo biti še bolj osredotočeni. Vsi vemo, da smo igrali slabo. Nimamo problema to priznati. To je resnica. Želimo igrati bolje. Nihče ne mara takšnih trenutkov in igre. Sem že govoril z igralci.”

Govor ob polčasu
“Poskušali smo rešiti stvari v obrambi, kjer so stvari šle najbolj narobe. Ni še bilo ekipe, ki bi nam zabila štiri gole na domači zelenici. Mislim, da smao Barcelona, z dvema enajstmetrovkama. Naša organizacija je bila obupna.”

Samozavest
“To je normalno, nismo imeli samozavesti. Nekoliko smo trpeli tudi telesno. Imeli smo težave povsod: v napadu, obrambi, želji, borbenosti, osredotočenost … To je bilo več kot jasno.”

Njegova prihodnost
“Ne razmišljam o odhodu. Nadaljeval bom s svojim delom, poizkusili bomo igrati bolje. Kot sem že rekel, odgovornost trenerja je na tem, da pripravi ekipo do tega, da igra bolje kot smo igrali proti Schalkeju.”

Ali ste mislili, da boste izpadli?
“Ne, trpeli smo do konca, do zadnje minute. Igra nam ni stekla tako kot smo želeli.”

“Kot sem že rekel, imam popolno zaupanje v vse igralce. Ključ rešitve tega problema so igralci sami in seveda trener.”

Modrić
“Prisotnost Modrić nam daje večji nadzor nad žogo in bolj učinkovito posest. Ne smemo veliko zahtevati od njega, saj je bil odsoten tri mesece. Moramo biti previdni. Dobro je opravil svoje delo, je bil samozavesten. Pomagal nam bo, tako kot nam bo Ramos, s svojo osebnostjo in karakterjem.”

Igralci
“Ne verjamem, da smo izgubili vero v trenerja. Moramo biti jasni, da igramo zelo slabo. To je povsem nerazumljivo, po vsem tem kar smo naredili do decembra. Smo v takšnem obdobju forme in moramo narediti nekaj več, da ga spremenimo.”

Razlog za težave
“To ni enostavno razložiti. Izgubili smo nekaj malega zaupanja v našo igro in identiteto.”

Ali se je ekipa osramotila?
“Ne, smo profesionalci in se ne osramotimo. Igramo slabo, ne gre nam in delamo napake. Trudimo se dati vse za ta dres, ki ga je čast nositi. Ampak zato še to ni sramota. Delamo s predanostjo in smo profesionalci.”

Gostovanje na Camp Nouu
“V nogometu se stvari hitro spreminjajo. Do decembra smo osvojili 22 zaporednih zmag, sedaj pa smo v zelo težkem obdobju, ki si ga ni nihče predstavljal. V nogometu se vse zelo hitro spreminja. Navijači so pokazali naklonjenost, ker so nam žvižgali.”