X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je ocenil zmago nad Levante na stadionu Santiago Bernabeu z novinarji: “Prvi polčas je bil dober, igrali smo dobro. Z dobro intenzivnostjo, kvaliteto, kontrolirali smo igro. V drugem polčasu smo igrali bolj sproščeno, bolj horizontalno.”

“Prvi del bo podlaga za nadaljnji napredek. Na Camp Nou bomo šli z visoko samozavestjo.”

Cristiano Ronaldo
“Cristiano je bil živahen. Prvi gol je prišel po njegovem strelu, tudi pri drugem je Bale preusmeril njegov strel. Cristiano ni zadel, a je bil živahen.”

Doprinos Modrića in Ramosa
“Oba sta pomembna za našo ekipo. Modrić dvigne našo kvaliteto, Sergio pa ima karakter. Sta v dobrem stanju.”

Bale
“Bale mi je videti motiviran. Celotna ekipa je bolj osredotočena. Vsakdo razume, kaj mora storiti. Uspelo nam je v prvem polčasu in naslednjo nedeljo bomo morali to storiti na celotni tekmi.”

Samozavest ekipe pred El Clásicom
“Prvi polčas mi daje razlog za optimizem, drugi pa za skrb. Toda na Camp Nouu bo drugačna tekma. Morali bomo dati maksimum in če bomo dali maksimum, potem lahko zmagamo.”

“Važno je, da sta Modrić in Ramos dobro pripravljena. Mislim, da tudi nimamo kartonov, saj Isco in Kroos nista prejela kartona. Na Camp Nou bomo torej šli s praktično popolno zasedbo.”

Teden dni pred tekmo na Camp Nouu
“Cel teden se lahko pripravljamo na taktični in fizični profil tekme, kar je prednost za nas, vendar pa je Barcelona snavajena igranja na vsake tri dni.”

Zagon XI odločila Barcelona spopadu
“Imam jasno predstavo o enajsterici proti Barceloni. Ne bo kakšnih presenečenj. Dokler ne izgubim spomina ta teden, potem ne bo kakšnih presenečenj. Morda je nekaj dvomov le glede vratarja … (smeh).”

Igralci, ki so ostali na tribuni
“To je bila tehnična odločitev. Imel sem 22 igralcev, ki so bilina voljo, zato se moram odločiti za tri igralce, ki bodo sedeli na tribuni. Nacho bi lahko igral kjerkoli v obrambi.”

Lucas Silva
“Imel je odličen prvi polčas, tako kot preostali del ekipe. Igral je hitro. V drugem polčasu je igral bolj enostavno in podajal na stran bolj pogosto. Prepričan sem, da je dober igralec za prihodnost. Bo še napredoval, saj je šele prišel, je mlad in se mora navaditi na stvari tukaj. Je profesionalec z veliko kakovosti.”

Naveza Modrić-Bale
“Modrić izjemno pozitivno vpliva na Bala. Ob njem vsa ekipa pride bolj do izraza in lažje prihaja do zadetkov. Še posebej Bale je na igrišču zelo navezan na Luko in to se je videlo tudi proti Levanteju.”