X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Si želite na tekmo Real Madrida v Madrid?

Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia svojim članom obljublja tudi skupinske oglede tekem Real Madrida, med drugim tudi v Madridu, zato smo za vas sedaj pripravljamo prav to. A pozor, število mest je zaradi organizacije omejeno le na 15 potnikov.

Po lanskem prvem skupnem potovanje v Madrid in ogledu tekme proti Villarrealu, je pred nami drugi skupen ogled tekme belega baleta v Madridu, pri čemer upamo, da bodo ti ogledu postali tradicionalni. Drugi skupinski ogled bo tako potekalo od četrtka 21.5.2015, pa do ponedeljka 25.5.2015, ko se bomo vrnili iz Madrida, v tem času pa si bomo v španski prestolnici na kultnem stadionu Santiago Bernabeu ogledali tekmo med Real Madridom in ekipo Getafe. Omenjena tekma bo ob enem tudi zadnja tekma Reala v La Ligi v sezoni 2014/15.

Program potovanja je naslednji:
– 21.5.2015 (20.5.2015): prevoz z avtom ali s kombijem iz Slovenije do letališča Bergamo pri Milanu; letalski let iz Milana (Milan Bergamo) z Ryanairom ob 6:45 proti Madridu.
– 21.5.2015 – 25.5.2015: nastanitev v enem od hostlu v Madridu  – 4 nočitve; ogled Madrida; ogled tekme Real Madrid – Getafe, …
– 25.2.2014: letalski let ob 9:25 iz Madrida z Ryanairom, prevoz z avtom ali morebiti s kombijem nazaj iz Milana v Slovenijo.

In okvirno koliko vas bi prišlo takšno potovanje?
Pa začnimo kar pri letalski karti. Letalsko karto lahko kupite preko spletne strani Ryanara (http://www.ryanair.com/) za let Milan Bergamo-Madrid-Milan Bergamo (21.5.-25.5.2015). Trenutna cena povratne karte je okoli 93€, vendar pa se te cene spreminjajo, tako da vam priporočamo, da si jo čim prej kupite. V skrajnem primeru, da sami nimate kreditne kartice (mastercard, visa, …), vam lahko karto kupimo tudi mi, vendar bi vas vseeno prosili, da je to zadnja možnost, ker smo tudi sami omejeni s številom kreditnih kartic in ne nazadnje tudi s samim limitom na kartici.

V Madridu bi se nastanili v enem od hostlov, odvisno od tega, ali bo še prosto za število prijavljenih potnikov. Naši člani so bili že večkrat v hostlu Las Musas (http://www.lasmusashostel.com/), ki se nahaja dobrih 5 minut od glavnega trga Sol (Calle JESÚS Y MARÍA, 12, 28012, Madrid). Glede na omejeno število članov, bomo rezervirali skupinske sobe v odvisnosti od števila prijavljenih članov, tako da bi v celotni sobi bili skupaj samo člani društva. Cena štirih nočitev je odvisna od števila oseb v eni sobi, tako da pride ena nočitev do 20€ na osebo, ob večjem številu oseb v eni sobi tudi manj, torej bi bile 4 nočitvi nekje do 80€.

Kar zadeva samih kart za tekmo se cena le-teh spreminja, pri čemer je odvisno od tekme in seveda od mesta na samem stadionu. Glede na to, da gre za skupinski letni obisk si želimo, da bi večina članov sedela čim bolj skupaj, če ne že skupaj, lahko pa se za nakup karte odločite v samostojni režiji. Cene kart se na Santiago Bernabeu gibajo od 55€ naprej, sami pa imamo namen kupiti karte v cenovnem razredu okoli 80-100€, s stranskim pogledom na igrišče ali za enem od golov (naročilo kart preko Peña Madridista Eslovenia).

Pri vsem tem je potrebno računati še na prevoz iz Sloveniji do Milana (letališča) in nazaj. Glede na dosedanje izkušnje pride najceneje, če se gre z lastnim avtom (v obrazcu se nahaja tudi vprašanje, če lahko peljete s svojim avtom do Milana in nazaj) in da se v enem avtu pelje 5 ljudi. Pri tem se nato avto pusti na letališču v Milanu in skupaj s prevozom do letališča in nazaj pride pridejo stroški na osebo 35-40€ (če je v avtu 5 ljudi). Možno je, da se bomo dogovorili za prevoz preko GoOptija (http://www.goopti.com/), v primeru, da ne bo dovolj kandidatov, ki bi peljali, vendar pa bo v tem primeru cena tega prevoza kar nekaj višja (okoli 80-90€).

Kaj morate storiti za prijavo na skupinski ogled tekmo med Real Madridom in Getafe?
Kot prvo morate dosledno izpolniti obrazec s svojimi podatki, saj je to prvo pogoj za prijavo. Drugi pogoj pa je ta, da nakažete 100€ na račun predsednika KNRMS, s čimer boste dokazali, da je vaša prijava resna in da imate resen namen iti z nami v Madrid. Da ne bo pomote, tega denarja ne bo nihče iz društva zadržal, ampak se bo zgolj porabil za stroške vašega potovanja (rezervacija hostla, nakup karte za ogled tekme).

OBRAZEC ZA PRIJAVO NA SKUPINSKI OGLED TEKME REAL MADRIDA

Podatki za nakazilo denarja za potrditev skupinskega ogleda:
Po oddani rezervaciji preko zgornjega obrazca lahko denar pošljete tudi v kuverti (pri tem vedite, da lahko traja dlje časa, da pride denar do naslovnika) na naslov: ”Marko Sotošek, Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica (pripišite od koga je denar)”
ali
pa nakažete denar na transakcijski račun št.: SI56 0298 6267 3169 613 (NLB), Marko Sotošek, Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica
–> pri čemer navedite pod namenom plačila vaše ime in priimek. Primer -> Namen: Plačilo KNRMS Janez Novak.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo na: info@realmadrid.si, s katerega naslova pa boste tudi obveščeni o naslednjih postopkih v primeru vaše prijave.

Rok za prijavo je 20.4.2015 oz. do popolnitve 15 prostih mest. Prednost pri prijavi imajo člani KNRMS.