X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je ocenil tekmo proti Atlético in izpostavil predstavo ekipe v prvih 45 minutah: “Drugi polčas ni bil enak prvemu. Real Madrid si je zasluži veliko več v prvem polčasu, vendar pa smo igrali proti fantastičnemu Oblaku. Atletico nam ni dovolil, da bi povedli in je v nadaljevanju tekme prevzel nadzor nad dogajanjem.”

“Dvoboj je povsem odprt. Rezultat 0-0 zagotavlja, da bo povratna tekma lepa in mislim, da imata obe ekipi še možnosti napredovanja. Ob dejstvu, da bomo igrali doma, to pomeni, da bomo lahko prikazali dobro predstavo, na krilih navijačev in se uvrstili v naslednji krog, za kar smo že vse od začetka vedeli, da ne bo lahko.”

Predstava sodnika
“Suarez je dejal, da je bil sodnik slab. No, ne vem, mislim, da je bil dober, lahko bi bil malo bolj strožji, ampak je bil pravičen za obe ekipi. Ni bil osrednja osebnost na tej tekmi.”

“Prepoved igranja Marcela je velika izguba pred povratno tekmo, vendar pa imamo igralce, ki čakajo in ki lahko zasedejo njegovo mesto.”