X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Chicharito

Chicharito, ki je dosegel edini zadetek na tekmi, je bil najpomembnejši za zmago nad Atléticom. Napadalec je po zadnjem sodniškem žvižgu izpostavil delo svojih soigralcev: “Vsak gol, ki sem ga dosegel v svoji karieri je bil pomemben, vsi so me napolni s samozavestjo. Ta gol je bil rezultat ekipnega prizadevanja, bila odlična podaja Cristiana in vsi smo pokrili veliko prostora in se trdo borili. Zasluženo smo zmagali.”

“To je madridski derbi in v zadnjem času te tekme niso prinesle veliko pozitivnih trenutkov, ker Real derbija ni dobil že od osvojitve Décime v zadnji sezoni Lige prvakov. Morda sem gol zabil jaz, toda ta gol je od vseh tistih, ki so imeli zaupanje vame, mojih soigralcev in moje družine. Ta gol je za vse omenjene. To je najpomembnejši gol moje kariere, da, ker je pomembna le sedanjost. Morda sem v karieri zabil že druge pomembne gole, toda pomembna je sedanjost.”

Pogovor z Ancelottijem
“Trener mi je pred dnevi zaupal, da bom igral od prve minute in zelo resno sem se lotil priprave na dvoboj. Že tako ves čas dobro treniram in čakam na svojo priložnost, tako da sem bil pripravljen pred obračunom z Atleticom, ki je bil za klub zelo pomemben. Atlético je res častivreden nasprotnik. Hvala bogu, da smo prišli do zaslužene zmage.”

“Profesionalec sem, zato ne smem komentirati odločitev kluba, oziroma stroke. Vedno znova moram biti pripravljen, da pomagam ekipi. In to mi je proti Atleticu tudi uspelo. Moram pa povedati, da sem bil po dvoboju povsem sesut. Tako fizično, kot tudi psihično. Ne vem, kdaj sem nazadnje odigral celo tekmo na tako visokem nivoju in s takšnim vložkom.”