X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ancelotti: “Juventus je legendaren klub”

Carlo Ancelotti je medije Real Madrida analizirala polfinalni žreb Lige prvakov, ki je namenil Realu ekipo Juventusa: “Na tej stopnji tekmovanja so vsi nasprotniki težki. Juventus je klub, ki ima legendarno zgodovino in se vrača v polfinale po dvanajstih letih. Za sabo ima zelo dobro sezono in je tako rekoč že osvojil italijansko prvenstvo, kar pomeni, da se lahko bolj posveti Ligi prvakov.”

“Prepričani smo, da bomo lahko sledili našim sanjam, ki so, da se uvrstimo v še eno finale po lanskem letu. Real Madrid mora igrati po svojih najboljših močeh, da zmaga. Zato moramo biti ista ekipa, ki je bila proti Atléticu, z enakim navdušenjem in upanjem. Verjamemo vase.” 

Navijači
“V lanskem polfinalu proti Bayernu so nam zelo pomagali navijači, ki so pripravili fantastično vzdušje, enako letos v četrtfinalu, ko je bilo vzdušje na Bernabeu neverjetno. Vse je šlo dobro in Upam, da se bo tako tudi nadaljevalo tudi v polfinalu.”