X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

301 gol Real Madrida pod vodstvom Ancelottija

Ob zmagi Real Madrid nad Celto iz Viga je ekipa presegla mejo 300 uradnih golov pod vodstvom trenerja Carla Ancelottija. Ta dosežek je ekipo pod vodstom Italijana uspelo v njegovi drugi sezoni v klubu in po vsega 112. tekmah, kar pomeni, da njegova ekipa v povprečju doseže 2,7 gola na tekmo. Pri tem so se goli porazdelili v vseh tekmovanjih v katerih je Real igral in sicer so jih beli dosegli 203 v La Ligi, 63 v Ligi prvakov, 26 v Copa del Rey, 6 na svetovnem klubskem prvenstvu, 2 v evropskem superpokalu in 1 v španskem superpokalu.

Po doseženih 160. golih v prvi sezoni Ancelotti v Real Madridu, je ekipa v tej sezoni trenutno pri 141 doseženih golih. 300. ekipe Carla Ancelottija je dosegel James tik pred koncem polčasa na Balaídosu proti Celti za izid polčasa 2-3.

Več kot 200 golov v La Ligi
Proti Celti je Real Madrid prav tako presegel mejo 200. golov v La Ligi odkar je na klopi belega baleta Ancelotti. Beli so končal lansko ligaško sezono s 104 doseženimi goli, medtem ko so v letošnji sezonitik pred stotico (99). Benzema je zadel 100. gol v La Ligi proti Betisu pod vodstvom Ancelottija, medtem ko je Kroos zabil 200.

Ancelotti sedmi na lestvici trenerjev
Ancelotti je trenutno sedmi trener v zgodovini Real Madrida po številu golov, ki jih je dosegla njegova ekipa v La Ligi. Pred njim so na večni lestvici samo Miguel Muñoz (809 glov), Mourinho (326 golov), Beenhakker (304 golov), Del Bosque (301 golov), Molowny (251 golov) in Francisco Bru (221 golov).