X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

James: četrti igralec z več kot 10. goli v La Ligi

Proti Celti se je James Rodríguez veselil svojega enajstega gola v tej sezoni La Lige. Kolumbijski igralec je s tem postal četrti igralec Real Madrida, ki je v tej sezoni presegel mejo desetih golov, potem ko je pred njim to uspelo že Cristianu Ronaldu (39), Benzemaju (15) in Balu (13). V svoji uvodni sezoni v La Ligi je James bil eden od ključnih igralcev belih v napadu poleg udarnega tria BBC (Bale, Benzema, Cristiano, op. p.). Četverica je do sedaj skupaj zabila 78 od 99. golov, ki jih je Real Madrid dosegel v 33. odigranih krogih.

Osem od skupno enajstih doseženih golov jih je Jamesa dosegel z levo nogo, preostali tri pa je zabil z glavo. Med strelce se je vpisal na desetih tekmah La Lige, 2 gola na eni tekmi pa je dosegel na gostovanju Real Madrida pri Granadi. Poleg tega je nasprotnikovo mrežo zatresel še v Ligi prvakov (1), v Copa del Rey (2) in v španskem superpokalu (1). S petnajstimi goli pa je že podrl svoj strelski rekord v eni sezoni, potem ko je pred tem pri Portu v eni sezoni dosegel skupaj štirinajst golov.