X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo

Glede na zadnja poročila v medijih, ki namiguje na domnevna kršenja pravil in o prihodnjih sankcijah proti Real Madridu zaradi morebitnih kršitev pri podpisih s tujimi mladoletnimi igralci, želi klub uradno navesti naslednje:

1.- Informacije so absolutno napačne, to dokazuje tudi dejstvo, da je španska nogometna zveza zanikala vse medijske informacije o tem, da je Real Madrid vpleten v kakršnekoli nepravilnosti pri novačenju mladoletnih igralcev.

2.- Real Madrid znova zatrjuje, da je vedno natančno spoštoval pravila Fife, kot je podrobno pojasnil že v uradni izjavi 26. januarja 2015.

3.- Real Madrid obžaluje, da mora ponovno zanikati te informacije, del katerih je zlonameren in čigar edini namen je vplesti klub v domnevne kršitve, ki jih ni storil.

4.- Ob istem času je presenetljivo, da določeni mediji vztrajajo pri povezavi nedavnih pogodb, ki smo jih podpisali pod hipotetično kaznijo, saj novačenje igralcev nima nič s kasnejšo registracijo, kar bi nam prepovedala Fifa.

5.- Real Madrid ponavlja, da je popolnoma predan obrambi, zaščiti in primernemu ter zdravemu razvoju mladoletnih igralcev in znova izraža popolno podporo in striktno upoštevanje Fife in njenih pravil.