X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

James z odličnim volejem dosegel 100. gol v La Ligi

Real Madrid v zmagi nad Almeríjo dosegel svoj 102. gol v letošnji La Liga. Mejnik je bil dosežen na najboljši možni način, s fantastičnim volejem Jamesa Rodrígueza. Beli so izredno učinkoviti v španskem prvenstvu in se ponašajo z najboljšim napadom lige, potem ko je edino do sedaj v tej sezoni uspelo preseči mejo 100 golov. To je že sedmič v zgodovini kluba in šesto leto zapored, da je Real Madrid v eni sezone španskega prvenstva dosegel 100 golov.

Poleg tega so beli zelo blizu temu, da se izenačijo s 104 doseženimi goli, ki jih je ekipa dosegla v prejšnji sezoni, v prvi sezoni Carla Ancelottija na klopi Reala. Vse to pa je Realu uspelo štiri tekme pred koncem prvenstva. Samo v  sezoni 2011/12 je ekipa v tej fazi La Lige (34 odigranih tekem) dosegla več golov.

James: “Bil je zelo dobro dosegžen gol”
“Vse je potekalo hitro. Na treningu ves čas treniram tak strel, tako da hvala Bogu mi je danes prišel prav. To je odličen gol. Sam si želim samo pomagati ekipi in če to pomeni, da dosegam takšne gole, potem je še toliko boljše.”

“Preostale tekme bodo težke. Sevilla je doma vedno močna in intenzivna ekipo, vendar mi smo Real Madrid in moramo na igrišče po zmago.”