X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Felipe Reyes: MVP lige Endeda 2014/15

Felipe Reyes je bil na predstavitvi zaključka španskega prenstva v Madridu izbran za MVP (najkoristneješega igralca) lige Endesa 2014/15. Krilni center, ki je po odlični sezoni to priznanje dodal še posebni nagradi Endesa, je bil poleg tega vključen v idealno postavo prvenstva. Pri tem je zbral 70 točk in bil boljši od Marka Todorovića (65 točk, Bilbao Basket), Grangerja (30, Unicaja) in Ribasa (28, Valencia Basket). To je že drugič, da je osvojil nagrado MVP kot igralec Real Madrida, potem ko je pred tem osvojil nagrado že v sezoni 2008/09.

“Uživam v najboljšem obdobju moje kariere, predvsem zaradi naslovov, ki sem jih osvojil v zadnjem času (Evroliga). Imel sem srečo, da sem imel dobro sezono, vendar pa je ta zato ena od mojih najboljših. Naslov evropskega prvaka naredi leto še toliko bolj posebno.”

Llull in Laso prav tako prejela nagradi
Reyes ni bil edini predstavnik Real Madrid na prireditvi. Pablo Laso in Sergio Llull sta prav tako prejela nagradi. Laso je bil zbral za najboljšega trenerja v ligi, medtem ko je bil Llull prejel nagrado kot odličen strelec med organizatorji in kot član idealne peterke prvenstva.