X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev Rafe Beníteza

photobucket.com

Rafa Benítez je bil v predsedniškem balkonu stadiona Santiago Bernabeu bil predstavljen kot novi trener Real Madrida. Z veliko stopnjo pričakovanj ga je pozdravil predsednik Florentino Pérez: “Zahteve pri Madridu so vedno najvišje in nič ni nikoli dovolj. Ta klub si prizadeva biti popoln in pogumno sprejema vsak izziv s katerim se sooča. Danes začenjamo novo obdobje in naš novi trener pa nas bo ojačal v naših ciljih, ki so sanje Real Madrida. Rafa diha nogomet in diha Real Madrid. Dela s strastjo za tem športom. Znan je po svoji briljantni pripravi na tekme in izvrstnem nizu osvojenih naslovov. On je sanjal o tem trenutku dolgo časa in sedaj je postal realnost.”

photobucket.com

“Poznaš naše principe in našo kulturo, Rafa in tvoje ime je sinonim za trdo delo, žrtvovanje, predanost in strast do tega športa. Brez dvoma lahko zdaj računamo na enega najboljših trenerjev na svetu. Odlično se sporazumevaš z igralci in nabral si si veliko strokovnih izkušenj, kljub tvoji mladosti pa že imaš impresivno zbirko naslovov.”

photobucket.com

“Je resnično doma vzgojeni človek, ki se je tukaj razvil kot igralec in trener. Danes so njegova čustva še bolj posebna, glede na to, da je nekdo, ki je prišel v klub pri vsega 13. letih. Nihče bolje ne razume kaj simbolizira ta grb, ta dres in ta stadion. Želje naših navijačev je sedaj odvisno od tebe in zato boš imel podporo naših članov in s kopico izredno nadarjenih igralcev. Dragi Rafa, s tabo začenjamo novo etapo, dobrodošel doma in hvala.”

photobucket.com

Benítez: “To je čustven dan zame, ker sem spet doma”
“To je čustven dan zame, ker sem spet doma. Upam, da bom osvajal naslove, da bo ekipa igrala dobro. Rad bi se zahvalil klubu za zaupanje, ki so ga pokazali v moje delo. Obljubljam, da bom delal predano in upam, da lahko povrnemo zaupanje, ki so nam jo izkazali. Hvala!”

Slovesnost se je sklenila s skupinsko fotografijo novega trenerja in Florentina Péreza ter ostalim članom upravnega odbora.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com