X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Koledar priprav 2015/16

Real Madrid je objavil koledar priprav pred novo sezono iz katerega je razvidno, da bo igral na treh celinah. Prvi postanek belih bo v avstralskem Melbournu, kjer bodo sodelovali na mednarodnem pokalu prvakov. Tam bodo igrali proti Roma (sobota 18. julij) in Manchester Cityu (petek 24. julij).

Obe tekmi se bostla igrali v Melbournu na stadionu Cricket Ground. Avstralski stadion lahko sprejme več kot 100.000 navijačev in je eden izmed največjih športnih stadionov na svetu. Ta običajno gosti avstralski nogomet, kriket in ragbi.

Potovanje na Kitajsko
Po bivanjem v Oceaniji se bo ekipo preselila na Kitajsko, da bi odigrala dve tekmi kitajskem mednarodnem pokalu prvakov. Prvo tekmo bodo beli igrali proti Interju na stadionu Tianhe v Guangzhou (ponedeljek 27. julij). Real Madrid je že igral na tem stadionu ob svojem zadnjem obisku te ogromne azijske države.

V četrtek, 30. julija, bo Real igrajo svojo naslednjo tekmo, tokrat v Šanghaju proti Milanu. Tekma bo potekala v Šanghaju na stadionu, ki je leta 2008 gostil nogometne tekme omimpijskih iger.

Real Madrid na v prestižnem pokalu Audi
Po vrnitvi v Evropo bo Real Madrid igral na prestižnem pokalu Audi v Münchnu. V torek, 4. avgusta (18:15) bo beli balet igral proti Tottenhamu na Allianz Areni. Bayern in Milan sta preostali polfinalni par. Glede na rezultate teh dveh tekem bodo varovanci Beníteza igrali še eno tekmo v sredo, 5. avgusta, nasprotnik pa bo ali italijanski Milan, ali nemški Bayern.