X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zgodovinski štirje naslovi v eni sezoni

Ekipa Real Madrida se je v sezoni 2014/15 zapisala v košarkarsko zgodovino. Ekipi Pabla Lasa je v eni sezoni uspelo osvojil Evroliga, špansko prvenstvo, Copa del Rey in španski superpokal, vse štiri možne naslove, zaradi česar je bila to najboljša sezona košarkarskega dela kluba. S tem je Real Madrid postal tudi prva španska ekipa, ki ji je uspelo doseči ta zavidljiv dosežek.

Potem, ko je košarkarjem Reala z 32. naslovom španskega prvaka uspelo zaključiti sezono s štirimi naslovi v eni sezoni, je trenutni ekipi belega baleta uspelo preseči dosežek ekipe iz sezoni 1964/65 in 1973/74. Takrat je ekipi uspelo obakrat osvojiti trojno krono, ki so jo sestavljali naslov Evrolige, španskega prvenstva in Copa del Rey, obakrat pa je bil trener ekipe Pedro Ferrándiz.

Med največjimi ekipami do sedaj
Samo dve ekipi v zgodovini evropske košarke sta pred Realom osvojili vse štiri glavne naslove. Mobilgirgi Varese (Italija) leta 1970 in 1973 ter Olimpia Milano (Italija) leta 1987, sta osvojila Evropski pokal, Interkontinentalni pokal in italijansko prvenstvo ter pokal.