X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo: Iker Casillas zapušča Real

Real Madrid C. F. in FC Porto sta dosegla dogovor o prestopu Ikerja Casillasa v portugalski klub.

Za Real Madrid je danes dan zahvale in priznanja. Ne odhaja eden največjih, ampak največji vratar v naši zgodovini in zgodovini španskega nogometa, ki tako odpira novo poglavje v svoji bogati nogometni karieri.

Slovo je zbudilo tisoče spominov, polnih upanja, pričakovanja, žrtvovanja, moči in triumfov. Iker Casillas je naredil naš grb še večji. Bil je naš kapetan, ki se je spremenil v legendo, v klub je prišel z devetimi leti.

Naš klub je star 113 let in Casillas je od tega nosil naš dres kar 25 let. V tem času je postal izjemen vodja in je bil deležen spoštovanja, občudovanja in ljubezni, tudi izven našega kluba.

3 naslovi Lige prvakov, 1 naslov svetovnega klubskega prvenstva, 2 Interkontinentalna pokala, 2 evropske superpokala, 5 naslovov La Lige, 2 naslova Copas del Rey in 4 španski superpokali so njegovi naslovi v dresu Real Madrida. 1 naslov svetovnega prvaka in 2 naslova evropskega prvaka v dresu španske izbrane, so pomemben del njegove zapuščine, vendar pa je še veliko, veliko več. Nagrada Zamora, nagrada Bravo in 5-krat izbran za najboljšega vratarja na svetu. Poleg tega pa je prejel še prestižno nagrado Premio Príncipe de Asturias de los Deportes (športna nagrada princa Asturije).

Celoten seznam lovorik je neskončen in impresiven, predvsem pa je čast in ponos Madridist. Njegov seznam lovorik je impresiven, njegova zapuščina ostaja. Njegov odnos in obnašanje na 725 tekmah, ki jih odigral za Real, kažeta pot za tiste, ki sanjajo o igranju za našo ekipo.

Hvala San Iker, za vse, kar si storil. Hvala za to, da si bil simbol naše zgodovine. Odhajaš, vendar pa te ne bomo nikoli pozabili in boš vedno v srcu Real Madrida.

GRACIAS IKER!!!