X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odziv po žrebu LP: Butragueño

Direktor Real Madrida za institucionalne odnose, Emilio Butragueño, je ocenil žreb skupinskega dela Lige prvakov 2015/16: “Vsi so rekli, da je naša skupina težka, vendar pa je v tem primeru to zagotovo res. Kar je pomembno je to, da se moramo osredotočiti na sami sebe in da igramo svojo igro. Lahko igramo proti vsaki ekipi na vsakem igrišču. V Ligi prvakov te lahko kaznuje že 15 slabih minut, vendar pa imamo zaupanje v naše igralce in mislimo, da je naša ekipa dovolj kakovostna, da se uvrsti v naslednji krog tekmovanja.”

“Tako kot po vsakem žrebanju, bi lahko rekli, da bi lahko bilo bolje, ob istem času pa bi lahko imeli tudi manj sreče. Že dolgo časa je od tega, odkar smo se nazadnje pomerili s PSG-jem. Imajo močno ekipo, ki je poln reprezentantov. Vsako leto se okrepijo z igralcem, ki jih naredi še močnejše in bo zato res težek nasprotnik.”

“Šahtar Doneck igra stalno v Ligi prvakov in ima vedno nadarjene igralce. Vreme bo prav tako tudi dejavnik, ko bomo igrali pri njih. Enako velja za Malmo, kjer bosta vplivala temperatura in stanje igralne površine. Izločili so Celtic, tako da so zelo konkurenčna ekipa.”