X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo

Po včerajšnjih dogodkih v zvezi z nameravanim podpisom Davida de Gee, želi Real Madrid povedati:

1.- Manchester United ni načel pogovorov za registracijske pravice za Davida De Geo do včeraj zjutraj

2.- Real Madrid je navkljub težavam, ki so povezane s sklenitvijo takšnega tipa posla na zadnji registracijski dan, sprejel zahtevo po začetku tovrstnih pogovorov.

3.- Ko je Manchester United vstopil v pogajanja, je zahteval dogovor z Realom Madridom za prestop Keylorja Navasa in nas obvestil, da so v stikih z njegovim zastopnikom.

4.- Real Madrid in Manchester United sta sklenila hiter dogovor za prestopa obeh igralcev. Po pripravi ustrezne pogodbene dokumentacije in v lovljenju roka za registracijo igralca preko FIFA sistema za prestope igralcev (TMS) in registracijo pri španskem prvenstvu (LFP), je Real dokumentacijo Unitedu posredoval ob 13:39 po španskem času.

5.- Manchester United je poslal komentarje na poslano pogodbo osem ur kasneje, ob 21:43 po španskem času, in dodal nekaj manjših popravkov. Real Madrid je vse spremembe sprejel takoj z namenom, da igralca pravočasno registrira v roku tako za TMS kot LFP.

6.- Po podpisih pogodb s strani Davida De Gee in Keylorja Navasa je Real Madrid podpisane pogodbe poslal ob 23:32 po španskem času. Nato smo čakali na podpise s strani Manchester Uniteda.

7.- Manchester United je sklenil dogovor z zastopnikom Keylorja Navasa ob 23:53 po španskem času in takoj zatem je bila pogodba poslana v podpis igralcu.

8.- Manchester United je vstopil v sistem TMS in vnesel podatke za prestop Davida De Gee, ne Keylorja Navasa, ob 0:00 po španskem času. Real Madrid je celotno dokumentacijo prejel ob 00:02 in se želel prijaviti v TMS, a je bil sistem že zaprt.

9.- Ob 00:26 po španskem času je računalniški sistem TMS-a poslal vabilo za vnos podatkov za prestop Davida De Gee, saj je prestopni rok v Angliji odprt vse do torka. Real Madrid se je odločil s pogodbo obrniti na LFP, vedoč, da se je rok za registracijo že iztekel.

10.- Na kratko, Real Madrid je storil vse potrebno in v vsem času, da bi uspešno implementiral oba prestopa.