X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Majice Gracias Iker

V Klubu navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia se želimo pokloniti legendi Real Madrida, ki nas je vrsto let razvajala s svojimi čudežnimi obrambami, zato smo za Vas pripravili nov artikel in sicer lahko sedaj naročite majice Gracias Iker.

Iker Casillas je ime, ki si zasluži mesto v zgodovini Real Madrida in tudi pri navijačih, zato smo se v Klubu navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia odločili, da naredimo majice, s katerimi se mu želimo zahvaliti za tako dolgo predanost klubu. V ta namen bomo dali izdelati majice v temno sivi (moški) in svetlo sivi (ženske) barvi, kjer bo na prvi strani slika Ikerja Casillasa in zahvala, medtem ko bo bil na hrbtni strani napis PEÑA MADRIDISTA ESLOVENIA ter naš logo.

Pri tem naj Vam povemo, da bo šlo za kvalitetne majice Gildan (185 g/m², 100% bombaž). Pri tem bo majice možno naročiti tako v moški – temno siva barva (S, M, L, XL, XXL), kot tudi v ženski izvedbi – svetlo siva barva (S, M, L, XL, XXL), tako da ne bo prav nihče prikrajšan.

Zaradi lažjega naročila ustrezne velikosti majice, vam pri tem prilagamo tabelo mer ženske in moške majice.

Ženska majica Gildan (svetlo siva majica):

Moška majica Gildan (temno siva majica):

Cena majice za ČLANE Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia znaša 8 € za posamezno majico, medtem ko cena za vse NEČLANE Kluba navijačev Real Madrid Slovenija znaša 10 €.

In še odgovor na vprašanje kako lahko naročite majico v tej neverjetni ponudbi?

Svoje naročilo lahko oddate samo preko spletnega obrazca, ki se nahaja TUKAJ.

Po naročilu lahko denar pošljete tudi v kuverti na naslov: ”Marko Sotošek, Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica (pripišite od koga je denar)”

ali

pa nakažete denar na transakcijski račun št.: SI56 0298 6267 3169 613 (NLB), Marko Sotošek, Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica

–> pri čemer navedite pod namenom plačila vaše ime in priimek. Primer -> Namen: Plačilo majice Janez Novak.

Naročila se pobirajo do vključno 17.9.2015. Rok za plačilo majice je 18.9.2015 (15:00).

Pri tem Vas opozarjamo, da bodo bile narejene samo majice tistih, ki bodo naročili in plačali majice do 18.9.2015 (15:00), kasnejših naročil pa ne bomo sprejemali. Prav tako mora vsak naročnik v spletnem obrazec vpisati svoje osebne podatke in količino naročenih majic ter seveda ali želite majico prejeti preko pošte ali preko osebnega prevzema.

Če pa imate še kakšno dodatno vprašanje pa nam lahko pišete na info@realmadrid.si.

!Hala Madrid!
!Gracias Iker!