X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 1-0 Granada

Real Madrid je doma ugnal moštvo Granado, potem ko je za bele zadel Benzema. Real je s tem dosegel četrto zaporedno zmago.

Do prve priložnosti je prišla Granada. Biraghi je poslal ostro nizko žogo z leve strani, pred vrati pa sta za usoden strel malce zamudila El Arabi in Méndez. Real je vrnil s strelom Pepeja z glavo po kotu. V 20. minuti je prvič zapretil Cristiano Ronaldo, toda vratar Andrés Fernández ga je ustavil v dvoboju ena na ena. Dve minuti kasneje so Andaluzijci zadeli, a je bil gol El Arabija razveljavljen zaradi prepovedanega položaja. Po pol ure igre je po podaji Cristiana iz ugodnega položaja slabo streljal Luka Modrić. Štiri minute pozneje je bil še bližje vodilnemu zadetku Isco, ko je streljal z roba kazenskega prostora, a je žoga zletela mimo leve vratnice. Še bližje golu je bil v 36. minuti Ronaldo, ki je po predložku Isca zadel vratnico, vendar je bil predhodno že označen prepovedani položaj. Na drugi strani se je moral izkazati Keylor Navas, še pravočasno je zaprl strel Isaaca Successa. Zadnjo priložnost v razburljivem prvem delu je imel Isco, z desne strani je meril mimo daljše vratnice.

Tudi v drugem polčasu je Real začel s terensko premočjo, prva priložnost pa je pripadla gostom. El Arabi je s peto odlično našel Successa, ta pa je, sam pred vrati, grdo zgrešil. Kazen za zapravljeno je prišla v 55. minuti. Po daljši kombinaciji se je Isco odkril na levi in poslal dober predložek pred vrata, kjer je z glavo zabil Karim Benzema. Sledila je še ena dobra situacija za Real, po kotu Tonija Kroosa je streljal Cristiano, na drugi strani pa je novo enkratno priložnost za Andaluzijce zapravil El Arabi, Navas je ubranil njegov poskus po iznajdljivem samostojnem prodoru. V naslednjih trenutkih je dvakrat nevarno sprožil Cristiano. Denis Čerišev bi v 83. minuti lahko potrdil zmago, a ni zmogel ustreliti dovolj dobro, toda Real je vseeno vknjižil nove tri točke.

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid)
Sodnik: Juan Martinez Munuera
Real Madrid 1-0 Granada
Benzema 55.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo, Modrić, Kroos (62./Kovačić), Vazquez, Isco (85./Casemiro), Ronaldo, Benzema (77./Čerišev).

Granada: Andres Fernandez, Miguel Lopes, Doria, Lomban, Biraghi, Krhin, Javi Marquez, Success (60./Rober Ibanez), Rochina (67./Fran Rico), Edgar (77./Nico Lopez), El Arabi.