X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benítez

Rafa Benítez je spregovoril z Realmadrid.com in Realmadrid TV o četrti zlati kopački Cristiana Ronalda. Trener prve ekipe je bil poln hvale na račun napadalca Real Madrida in njegov dolg seznam lastnosti: “Ko igralec osvoji eno od teh nagrad, je to velik dosežek, vendar pa, ko osvojil štiri tovrstne nagrade na tej ravni pomeni, da je za vsem tem profesionalizem, veliko trdega dela, vztrajnosti, želje po uspehu in kot je dejal sam, pomoč drugih ljudi.”

“Te številke, dosežki in osvojene nagrade je izjemno težko doseči in kažejo, da je zelo vztrajen igralec, ki sam sebe žene za dosego še več,  zaradi česar se razlikuje od drugih. Kadar imaš igralca, ki doseže toliko golov, potem bo ekipa zbrala več zmag. Jasno je govoril in se je zahvalil soigralcem. Zaveda se kako veliko vlogo igrajo za njega in za celoten uspeh, ki ga sedaj uživa.”

“Cristiano še naprej postavlja nove rekorde. Seveda govorimo o igralcu z veliko talenta in kakovosti. In ko je prehitel Raula na lestvici najboljših strelcev vseh časov, pove veliko o njem. Govorimo o igralcu, ki ne samo, da podira rekorde, ampak je še vedno lačen, poln ambicij in sposoben še izboljšati svoje dosežke.”