X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je po prejemu zlate kopačke spregovoril za Realmadrid.com in Realmadrid TV, potem ko se je zapisal v zgodovino nogometa kot prvega igralec s štirimi tovrstnimi nagradami. Portugalec je ob tem dejal: “Zelo sem vesel. To je poseben trenutek v mojem športnem življenju. Nikoli nisem niti pomislil, da bi štirikrat osvojil to nagrado. Mogoče eno ali dve, vendar pa nikoli štirih. Da sem prvi v zgodovini, ki mu je to uspelo, se počutim toliko bolj ponosnega.”

“Rad bi izkoristil to priložnost, medtem ko govorim za Realmadrid.com in Realmadrid TV, da se zahvalil soigralcem, Real Madridu, predsedniku Florentinu Perezu in navijačem, saj je bilo za mano res dobro in zelo pomembno leto na individualni ravni. Sem v največjem klubu na svetu in zaradi tega moramo imeti najvišje cilje, osvojiti vse mogoče naslove.”

Dobro leto
“Tobo dobro leto za nas, tako na kolektivni, kot tudi na individualni ravni. Delamo dobro in še naprej napredujemo. Prepričan sem, da bo to dobro leto.”

Zahvala navijačem
“Navijače prosim, da še naprej stojijo za ekipo, kot so jo podpirali v zadnjem času. Prav tako bi se jim rad zahvalil za vse kar so storili zame, da skandirajo moje ime in za podporo ekipe, kar je tudi najbolj pomembno. Lahko vam zagotovim, da bom dal vse od sebe za ta dres in si bo prizadeval osvojiti še več naslovov z ekipo in individualno, da bodo imeli navijači razlog za veselje.”