X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raul napovedal dokončno slovo od nogometa

V izjavi, ki jo je na svoji strani objavil New York Cosmos, je legendarni Raúl napovedal, da se bo po koncu letošnje sezone (NASL) v novembru umaknil z nogometnih igrišč: “Ko sem decembra lani podpisal pogodbo s Cosmosom, sem dejal, da bom glede na svoje počutje ob koncu sezone ocenil, ali bom igral še eno sezono. Moja odločitev je, da je bilo dovolj in da je čas, da se dokončno poslovim od aktivnega igranja. Trenutno sem popolnoma osredotočen na to, da svojemu klubu pomagam do čim boljšega rezultata v Ligi NASL, v prihodnjih mesecih pa se bom odločil, kaj bo moj naslednji korak v karieri.”

Nadaljeval je: “Igranje nogometa je bil del mojega življenja tako dolgo in odločitev, da se upokojim, ni bila lahka. Vendar pa verjamem, da je sedaj pravi čas. Hvaležen sem vsem, ki so me podpirali v vsej moji karieri in se veselim svojih zadnjih tekem za New York Cosmos v prihodnjih tednih.”