X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Marcos Llorente uradno debitiral v Real Madridu

Marcos Llorente je debitiral na uradni tekmi s prvo ekipo Real Madrida. Zgodilo se je v osmem krogu La Lige, ko je sodeloval pri zmagi belega baleta nad Levantejem (3-0) na domačem Santiago Bernabéuu. Vezist Realove akademije je vstopil v igro v 77. minuti, ko je zaigral namesto Matea Kovačića: “Zelo sem vesel. Sem že igral s prvo ekipo na pripravah pred sezono, ampak danes je moj uradni debi in sem zelo zadovoljen s tem, kako so me sprejeli soigralci. Rad bi se zahvalil trenerju za priložnost.”

“Na začetku je vedno prisotna nervoza, ampak ko prideš na igrišču, se počutiš kot kateri koli drug igralec. Igral sem kot sem vedno igral za Castillo in stvari so šle dobro. Kadarkoli igramo, nam navijači resnično pomagajo in bil sem presenečen nad tem kako so me vzpodbujali, ko sem prišel v igro.”

Levante
“Igrali so zelo zaprto, dobro so nas pokrivali, ampak ko smo dosegli dva gola, so se odprli in smo imeli zato več priložnosti.”